Waar we u mee kunnen helpen

Voor al uw personeelsvraagstukken en het wegnemen van administratieve taken kan RI-Flex HR u onder meer op de volgende manieren van dienst zijn.

Projectplanning

Het goed organiseren van projecten vergt veel tijd en moeite, zeker de planning van goed personeel. RI-Flex HR is hierbij de oplossing! In overleg met u verzorgen wij deels of de gehele personele planning van het project.

Payrolling

Wij nemen de gehele personeelsadministratie uit handen. U hoeft zich niet druk te maken over CAO- en wetswijzigingen, pensioenafdrachten en andere administratieve werkzaamheden en u krijgt een periodieke factuur.

Uitzenden

De meest gebruikte vorm van flexibele arbeid is uitzenden. Vanwege de beperkte opzegtermijn van de uitzendkracht kunt u als opdrachtgever toch meerwerk aannemen en snel rekening houden met budgettaire schommelingen.

Detachering

Voor langdurige projecten is het het langer vastleggen van specialisten de beste oplossing. Met detachering loopt u veel minder risico op wisselingen in het personeelsbestand, waardoor de beoogde planning haalbaar blijft.

Werving & Selectie

Het vinden van een nieuwe medewerker kost tijd. Via RI-Flex HR kunt u snel de juiste kandidaten vinden. Op basis van uw wensen worden nieuwe medewerkers geselecteerd.

ZZP bemiddeling

RI-Flex HR regelt de bemiddeling in het samenbrengen van projectaanvragen en zelfstandigen.

RI-Flex HR heeft een ruim aanbod van ZZP-opdrachten in zowel Nederland als België.

Wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven die graag met ZZP’ers willen samenwerken. ZZP’ers bieden wij duidelijke en goede bemiddeling en opdrachtovereenkomsten aan, in de vorm van een door de belastingdienst getoetste en goedgekeurde overeenkomst (wet DBA).

Wanneer wij voor u bemiddelen, gaan we op zoek naar opdrachten die aansluiten bij uw vaardigheden en wensen. Ook begeleiden we u bij het verzorgen en aanvragen van de juiste documenten, administratie, en aanmeldingen voor bedrijfstoegang op projecten (Industrie en Petrochemie). En voor advies en begeleiding voor (bij)scholing staan wij ook voor u klaar.

Wij vergroten uw contractaanbod bij opdrachtgevers welke graag met ZZP’ers samenwerken. Maar uitsluitend zaken doen via een erkent bemiddelingsbureau.

Verder kunt u de continuïteit van uw werkzaamheden beter stroomlijnen. Wij nemen zodra het einde van een project nadert contact met u op, en bekijken we uw beschikbaarheid en mogelijkheden.  Zo ‘rolt’ u zonder er zelf veel voor te hoeven doen, door naar een eventueel volgend project.

De voordelen voor u op een rij:

  • Wij brengen u in contact met opdrachtgevers met projecten die aansluiten op uw persoonlijke ervaring en voorkeur.
  • Wij regelen het uurtarief en zorgen voor het contract.
  • Wij verzorgen de facturering en nemen het debiteurenbeheer van u over.
  • Gegarandeerde snelle betaling van uw factuur.
  • De klant is uw opdrachtgever, dus u kunt meerdere opdrachtgevers hebben via RI-Flex HR.
  • Wij zorgen dat alle contracten in orde zijn conform de wet DBA.
  • Mogelijkheid om bij bedrijven te werken, waar alleen ZZP’ers via bemiddeling van een intermediair zaken doen.

“Ruim de helft van de zzp’ers (58 procent) haalde de afgelopen jaren één of meerdere opdrachten binnen via een bemiddelingsbureau. Bijna een kwart ziet bemiddelingssites en -bureaus zelfs als voornaamste acquisitiekanaal.’’